Ko može da gleda moj prenos: Javno, Nelistirano ili Privatno?
Novi Playbox prenos je Javno, a to možeš da promeniš bilo kada, pre, tokom ili posle igre: otvori Podešavanja strima, dodirni red prenosa, zatim Vidljivost, izaberi opciju i dodirni Sačuvaj. Opcije koriste YouTube-ove sopstvene nazive:
-
Javno: video mogu da gledaju svi. Nalazi se na kanalu i u YouTube pretrazi.
-
Nelistirano: svako ko ima link do videa može da ga gleda. Nije u pretrazi niti na kanalu, ali nije skriven: link se otvara svakome s kim ga ti ili tvoji igrači podelite, a video ostaje na YouTube-u posle igre. Playbox ga ne briše.
-
Privatno na tvom kanalu: video možeš da gledaš samo ti i ljudi koje izabereš (pozvani u YouTube Studio).
-
Privatno na Playbox kanalu: video može da gleda samo Playbox, pa igrači ne mogu da ga otvore.
Privatni prenos nema klipove golova niti najbolje momente, nema dugme “Gledaj na YouTube” u Telegramu i ne prikazuje se u “Upravo se igra”. U lobiju njegova kartica prikazuje katanac umesto naslovne slike.