შემთხვევით დავაჭირე "დასრულება". შემიძლია გაუქმება?

არა, ღონისძიების დასრულების გაუქმება აპში შეუძლებელია: ხელახლა გახსნის ან დაბრუნების ღილაკი არ არის. “დასრულება” შედეგებს ბოლო თამაშის მდგომარეობით ინახავს.

იგივე ეხება თამაშს, რომელიც შემთხვევით გააუქმე: აპში დაბრუნება არ არის, დაუკავშირდი მხარდაჭერას.

Was this helpful?